Koncert Mikołajkowy

Czy wiesz, jakiej muzyki słucha Święty Mikołaj?

Nie? My też nie, ale wiemy jakiej muzyki, możesz posłuchać na naszym koncercie.

Lubisz mocne brzmienia? Świetnie!
O rockowy zawrót głowy zadbają zespoły: Solution oraz Sugestia. Przygotowaliśmy także coś dla fanów rapu - wystąpią  Bboy Uysy i Gronex, a DJ Lizard swoimi mixami zakręci wszystkim w głowie.

Startujemy 4 grudnia 2015r o godz.: 17:30  w łódzkim klubie „Glow Club”, ul. Struga 8/10. Zabierz ze sobą dobry humor, rodzinę, znajomych, sympatię i daj się ponieść się dobrej muzyce. Nie martw się o bilet - wstęp wolny!

Podczas koncertu będziesz mógł, także wesprzeć działania fundacji, wrzucając dowolną kwotę do puszki. Zebrane środki przeznaczone zostaną na realizacje warsztatów edukacyjnych dla dzieci i młodzieży wg. autorskiego programu" Start na 5+".

Szczegóły zbiórki: http://zbiórki.gov.pl/zbiorki/zbiorki/szczegoly-zbiorki.xhtml?zbiorka_nazwa=KONCERT+MIKOŁAJKOWY&v=666356314666964725138641744351560917029635489808

Partnerzy:

Patronat na koncertem sprawuje: Młodzieżowa Rada Miejska w Łodzi. Impresariat artystyczny bassbit  i Studio Spektrum dba o nagłośnienie.

Kim Jesteśmy?

Fundacja to zespół ludzi pozytywnie zakręconych, który działa na rzecz poprawy jakości życia w rodzinach, bo dla nas każdy człowiek jest ważny. Obecnie realizujemy warsztaty w ramach programu Start na 5+, kierowanego do dzieci i młodzieży. Zachęcamy i udowadniamy, że nawet w erze komputerów można aktywnie i twórczo spędzić czas i nie jest potrzebny do tego szklany ekran:) Pomagamy w budowaniu pewności siebie, uczymy współdziałania, rozumienia opinii innych osób, postaw i kultur. A wszystko to poprzez dobrą zabawę!